Januári Napsütés

Januári Napsütés

BUÉK, joreggelt :)

2015. január 01. - TizHat

Pár oraja meg azon gondolkodtam, hogy Staroprament, RedBull vodkat, vagy CubaLibre-t igyak... Meg hogy Boldog szulinapot kell eppen mondani, vagy Boldog Uj Evet... Aztan aludtam egy orát es mar vart is a haz elott a csodas airport shuttle. Fura erzes reggel 4kor Szilveszter utan utazni... Csak a vegcel motival, mondjuk az eléggé... 

Szoval mivel a multkori nyaralas alatt annyira tetszett minnkinek a blog, hogy még hónapok utan is konyorogtetek hogy folytassam csak a maganeletemmel, igy arra jutottam, hogy most is megosztom a "legizgalmasabb" dolgokat... Aztan akit erdekel olvassa, akit nem az majd szidja szegeny anyukamat :( bocs Mami :)

a repter maris izgalmas... A nyugalom szigete... Mar ha hasznalhatom ezt a kifejezest :)

image.jpg

Hat nem gyonyorü? Jah, errol jut eszembe... Èkezetek most sem nagyon lesznek. Elnezest. Meg tuti lesznek elutesek... Elnezest.  Valahogy nem all ra az ujjam ezen a kütyün, hogy elohozzam a karaktereket... Elnezest...

Szoval  itt teazgatunk a hippopotamus-ban... Alom hely ez is. Szep narancssarga, es senki nincs. Andi ugy latom faradt kicsit. Nem ertem miert. Ez a blog iras, meg perfect. Addig sem kell a faradt felesegemmel beszelgetni :) ajanlom nektek is. Allitolag mukodik nem faradt felesegnel is. Ha blogot irsz, nem vele kell kozben beszelgetni :))) talan ez a hosszu hazassag titka... De nemtum... muhahaha :)

most mondjuk probaltam beszelgetni. Mondtam hogy a teahoz kell valami toastot ennem, vagy valami mast, mert szetcseszi a gyomromat a natur tea. Kb kirohogott, hogy jo az okfejtesem, egyek ha gondolom... Lehet inkabb blogot irok majd hosszabban... Meglassuk,,, es most is kirohogott amikor ezt felolvastam. Lehet faradt... Most meg azt akarja beleiratni velem, hogy cuki vagyok, de nem fogom... 

Nah, a kovetkezo megallo Paris, CharlesDeGaul... Ha igy irjak... :))) lesz kb masfel orank atszallni. A csomagokkal nem kell vacakolni, azok mennek direktbe halistennek... Este 9re meg ott is vagyunk... Es ott még csak delutan 3 lesz :) szoval legkozelebb majd innen: 

Jo ez a kep... Mint a meseben. Amugy tenyleg ilyen. Kedves Káré, elore is koszonjuk a vendeglatast, a sok finom etelt, a remek programokat, es a ket hetes szorakoztatast :) szeretunk nagyon :) 

ennyi most... Buek!

jah, es jo ez a Terminal... 2ora free wifi... Alom :)

A bejegyzés trackback címe:

https://januarinapsutes.blog.hu/api/trackback/id/tr477024349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása