Januári Napsütés

Januári Napsütés

Landed...

2015. január 01. - TizHat

Hat ez flottul ment... Jol eltelt ez a mai nap... Legalabbis eddig.

 

Otthon most 6.20 van este, mi meg még a levegoben, de mar csak 50 perc terv szerint, es landolunk... Parizs csodas volt. Lattuk még az Eiffel tornyot is a gepbol. Mar ha az nem egy nagy villanypózna volt... Bar szerintem nem... Smooth leszallas, aztan smooth atszallas, idoben indulas. A Bp - Parizs ket orat gyakorlatilag ataludtam... Igy nem is veszes a repules. A csatlakozasra is alig kellett varni... Aztan felszalltunk egy 340es Airbus geppel.

Viszonylag kenyelmes. Kaja jooo.. Ezek a franciak tenyleg betegek... Az ebedhez egy kis palack bort is kapott mindenki. Desszertre meg camambert sajt... Nem mondom hogy rossz volt, de azert fura... Andi megint glutein free-t tolt. Meg az is eheto...

Kaja utan elinditottam egy filmet, de aztan inkabb aludtam. A full flight time 8ora 20percre volt mondva a szigetig, abbol 5ot tuti ataludtam. Millio ebredessel, meg szenvedve, de legalabb gyorsan elrepult.. Elrepult... Hahaha. Aztan most jott uzsi. Az jo szar volt mondjuk. Valami keksz, meg kremsajt. Igazan kar volt elrontani vele a kedvem. Egy kicsit korrigalom az elozo mondatot, mert most mondja Andi, hogy nem is volt szar az uzsi... Mondjuk nem tudom honnan tudja, mert o nem azt ette amit en, de termeszetesen igaza van. Nem volt szar :s az ove volt az... :) De a tea jo volt. Legalabb az elso kortya :)

A gepen amugy viszonylag kulturalt nepseg utazik. Franciak... Imadnivaloak. Ez a nyelv finoman szova kikeszit... A stewie mar 15szor volt itt, es mind a 15szor angolul beszelgettunk vele, de o 16odszor is elkezdi franciaul a beszelgetest. Valoszinu szellemi fogyatekos szegeny, vagy meg csak 3eves es nagyon megnott... De gondolom nem lehet olyan nehez megjegyezni, hogy a szimpatikus csapat a 35.sorban nem beszel franciaul. Nem es kesz... Es attol hogy 15szor hozzankszolt, nem tanultunk hirtelen meg, sot, arra sem jottunk ra hogy mostmar felvallaljuk a francia tudasunkat... Puff... es most mondjak, hogy mar csak 30perc leszallasig. Ezt is franciaul persze... :) el is teszem ezt a gepet, majd ha wifi kozelbe kerulunk fellovom a netre ezt a par sort. Jo lesz a landing.

Szeretem ezt a szigetet.... Es mite olvassatok, mar Kare vendegszeretetet elvezzuk, es wifijet :) meg kell ma még martoznom... Mert nem furodtem reggel :) a szilevszteri buli meg kemeny volt :) Muhahaha :) Vagy ugy is mondhatnam H H H :) Will be back ;)

na lemegyunk a partra enni egyet...

jonnek majd fotok is :(

A bejegyzés trackback címe:

https://januarinapsutes.blog.hu/api/trackback/id/tr77029805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása