Januári Napsütés

Januári Napsütés

Az elso par nap...

2015. január 06. - TizHat

Gondolom mar nagyon hianyoztam, ugyhogy ujra it...

Megemlekezunk az elmult nehany naproool :) Maga a sziget tulajdonkeppen semmit nem valtozott az elmult 1-2evben. Nem nottek ki uj vulkanok, nincsenek szebb, nagyobb strandok, es az ido sem sokat romlott. Igazabol minden pont jooo.. Leginkabb ez a nappal 29 ejjel 23 fokos felallas. Pont nincs meleged a parton, ejjel meg pont tudsz aludni... Szerintem ezt valami nagyhatalmu csapat elintezte maganak, hogy ha itt toltik a kemey orosz telet, semmi se sokkentse ki oket a komfortzonajukboool... Es most jonne ide egy szep kep, de sajnos a karib-cell netszolgaltato nem szereti a sebesseget, igy olyan lassu a feltoltes, hogy 2-3megas kepet szinte lehetetlen feltolteni... Ez van...

Na de vissza az oroszokra... Jo sok van itt belole... Gondolom, a rubel valsag elol menekultek ide :) es nekik is van egy haverjuk akinel laknak, es,1efre elore megvettek a repjegyet jo olcson... Vagy az is lehet hogy a rengeteg private jet vagy hajo valamelyikevel erkeztek... :) inkabb erre tippelek. Zabaljak a 70-80 euros kosher staket (normal kaja, hal, regular jo ettermi ebet amit mi eszunk kb 15dollar) es tuszkoljak magukba a 250euros pezsgoket a parton. Nem mintha irigyelnem oket, de a ku**a an***kat... Elnezest a csunya szavakert:) szoval sok az orosz menekult .) meg azert van francia, amcsi is szep szammal. Elegge tele van a sziget. Ertheto. Tenyleg paradise:) Káré, jut eszembe, mondtam mar hogy mennyire szeretlek :)) muhaha ;)

A napjaink amugy egyhanguak :) reggel 8-9kozott ebredes. Viszonylag gyorsan furdogatya, es indulas. Fel 10korul mar valamelyik parton szoktunk lenni... Altalaban a tavalyi kedvencunk, ez a kokomo nevu. Itt reggeli (jo toast szendvics, ami ugy nez ki hogy harom piritos egymason (tehat harom emelet) kozte salata, piritott bacon, tukortojas, stb). Semmi extra, de jo taplalo...majd otthon csinalok a csajoknak, biztos imadni fogjak apat... Muhahaha :) es Becinek Viragnak Juditnak meg Andinak is csinalok ha egyik reggel majd bejonnek 10elott a 2015os evben :) es akkor ok is imadni fognak:)))) hianyoztok muhahah:)

Szoval reggeli. Hozzaaa kave, aminek az elso kortya mindig csodas, de nem egy superdry.., tehat a tovabbiak mar inkabb nem csusznak mint igen, dehat nagyon farasztoak a napok, kell a kv... :) Colaval ihato :) utana le a partra, es tulajdonkeppen elvezzuk a meleget meg a napsutest... Ezt nagyon nem tudom kifejtni :) part, homok, nyugagy, viz, nap, part, homok, es ezek ismetlodnek... A viz jooo, kb 25fokos lehet. Egy ol bele lehet menni, nem vacogos :) aztan ebed :) ami altalbwn hal... Erdemes neten megnezni, egy nagyon randa allatot eszem altalaban. Mahi mahi a neve. Sulve, fove, grillen, legvarban, mindenhovy nagyon fini. Najo, lekvarban nem :))) Ebed utan olyan fel 5ig meg tengerpar. Addigra megy kb le a nap. Aztan vissza Kareszhoz.

image_7.jpg

Ott elroppen 1-2 oram aztan bemegyunk altalaban Maho citybe. Vacsi, ami szinte hal nekem :) aztan kis maszkalas, nezelodes, ez-az, es mar rank is tort az ejszaka. Be az autoba, haza es alvas :) ennyi... Es azt minden nap at kell elni :) Annyi valtozatossag azert van, hogy valtogatjuk a strandokat, de a tenger mindenhol kek, az ido mindenhol meleg, a kaja meg jo. Szoval fun :) Kitartas, mar csak kb egy hetet kell atveszelni nelkulunk. Muhahaha... Jeges kissek mindenkinek. Most pihenek kicsit :) es egy kep csak sikerult :)

A bejegyzés trackback címe:

https://januarinapsutes.blog.hu/api/trackback/id/tr557047881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása