Januári Napsütés

Januári Napsütés

Arrivé...

2015. január 02. - TizHat

Hat megerkeztunk...

image_2.jpg

A repter rengeteget fejlodott tavaly ota. Befejeztek minden epitkezest. Szep csillivilli minden. Viszonylag gyorsan megjottek a csomagok is, es mar szaggattunk is kifele. En mondjuk majdnem megszakadtam. Van egy nem gurulos taskank a nagy gurulos mellett. Persze ebben az emelgetos utazotaskaban volt sok mas mellett Karé féldisznoja, meg 10liter palinka... Easy... Kileptunk a trminalbol, 30fok es 80as paratartalom... De joooo volt :) elinteztuk az autot, amit sajnos berelni kellett mart Karesz eladta a szuper terepjarojat egyem a csepp lelket... Szoval az idei autokazasunkat Avis Jozsinak koszonhetjuk.. Egy feher Toyota Corolla. Semmi extra, de a celra perfect... Mondjuk nyoma sincs a caribbean jeep feelingnek, de tuleljuk. Max ha esik kicsit, nem azunk meg az autoban :) szoval mire az auto papirjait elinteztuk, Kare is megjott... Viszonylag lassan csinalt meg mindent a holgy, szinte biztos hogy szellemi fogyatekos volt... Jah, ezzel meg tartozom... A francia ebed a gepen :)

image_1.jpg

Hazagurultunk. Kipakoltuk a malacot :) es elmentunk enni. Valami yacht club nevu helyre. Dee gy normal beach bart kell elkepzelni kajaval. Jot ettunk, ami rank fert a francia repcsi koszt utan...

image_3.jpg

Eves utan vissza a rezidenciara. Kipakolasztunk kicsit, majd be a "belvarosba", Maho-ra. Setalgattunk kicsit, megneztumk par boltot, meg mndent ami ott volt... Itt is van karacsonyfa, telapo, hoember. Minden muanyagbol. Az meg nem olvad egyelore. Par foto...

image_4.jpg

 

image_5.jpg

Reggel 7.45kor mar talpon, es hogy imadott vendeglatonkat ne zavarjuk kijottuni tavalyi kedvenc helyunkre, Kokomo beachre. A hely Hal'Istennek 8kor nyit, fini szendvicsek mar reggel vannak. Ettunk es most melegszunk :)

Fagyos csokok mindenkinek :)))

image_6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://januarinapsutes.blog.hu/api/trackback/id/tr797033373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BoB23 2015.01.02. 18:50:23

Azert remelem, h a labad elgemberedett a repulon, es a hatad is beallt egy picit :P Erezzetek jol magatokat csak ovatosan Kareval az ejszakaban, nehogy a didi bar helyett valami rossz meleg helyre vigyen ;)
süti beállítások módosítása